CUVIOSUL ANATOLIE TIHAI: SECTELE RELIGIOASE DIN JAPONIA

Semnalăm ieșirea de sub tipar a volumului ”Sectele religioase din Japonia” de Cuviosul Anatolie Tihai (64 de pagini). Aceasta este a doua apariție bibliografică aparținând condeiului Cuviosului Anatolie Tihai la Editura Episcopiei de Bălți, după ce în anul 2018 a văzut lumina tiparului Primul Jurnal misionar al Cuviosului.

Prezentăm mai jos foile de titlu și cuvintele introductive la acest volum (binecuvântarea Preasfințitului Antonie, Episcop de Bălți, intitulată: ”Părintele nostru Anatolie Tihai – un misionar desăvârșit” și Prefața subsemnatului, în calitate de traducător în română și editor, intitulată ”Cuviosul Anatolie Tihai – primul niponist român”).

2 gânduri despre „CUVIOSUL ANATOLIE TIHAI: SECTELE RELIGIOASE DIN JAPONIA

  1. Bună seara. Este o neconcordanță cu privire la date sau nu înțeleg eu bine: ați scris în prefața la Jurnal (p. 6) că și-a luat licența în teologie în 1869, iar în prefața la acest volum (p. 6) scrieți că și-a susținut teza în 1871. Puteți să mă lămuriți cum e corect: 1869 sau 1871? Vă mulțumesc anticipat și vă sunt recunoscător pentru răspuns.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s